Besök Aksels skrivarkoja 11 augusti

Lördagen den 11 augusti inbjuder Sällskapet och Aspås hembygdsförening till ett program vid Aksels skrivarkoja på hembygdsgården Holgers i Aspås klockan 13-16. Stig Ulvild läser ur Aksels bok Sjung Debora, Bo Oscarsson läser brev från Aksel. Underhållning samt kaffe och kolbullar.

Klockan 10 samma dag ordnar hembygdsföreningen en Gånga-skogspromenad med Rune Mats till Tjärnvallen på berget i Näversjön. Samling vid grustaget vid Nävesjön. Ta med eget fika! För vägbeskrivning ring Rune Mats (telefon 073-835 50 70).

Välkomna!

 

Leave a ReplyVill Du bli medlem?
Medlemsavgiften för 2019 till Sällskapet kan du betala genom att sätta in 150:- på bankgiro 601-9475 eller Swish 123 413 50 75. Skriv Ditt namn samt telefon, adress eller e-post så vi vet vem som skickat in pengarna. Du hamnar då i vårt medlemsregister och får aktuell information om vad som händer i Sällskapet.